6/6/11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς,
σας πληροφορούμε  ότι από την επόμενη σχολική χρονιά στο σχολείο θα διδάσκεται μία μόνο δεύτερη ξένη γλώσσα, αυτή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις των μαθητών της φετινής Δ΄ και Ε΄ τάξης. Σας παρακαλούμε λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή της γλώσσας που θα δηλώσετε γιατί αυτό θα καθορίσει αμετάκλητα ποια δεύτερη ξένη γλώσσα θα διδαχτεί τελικά στο σχολείο.

Σας πληροφορούμε ότι οι εγγραφές για τα παιδιά που θέλουν να παρακολουθήσουν το ολοήμερο τμήμα την επόμενη σχολική χρονιά θα γίνονται ως τις 21/6/2011. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται θα πρέπει να προμηθευθούν αίτηση από το σχολείο . Δικαίωμα εγγραφής έχουν από φέτος οι μαθητές των οποίων και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι, προσκομίζοντας,  σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή σχετική δήλωση ανεργίας. Eπιπλέον η αποχώρηση των μαθητών από το Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορεί να γίνεται μετά το τέλος κάθε διδακτικής ώρας, δηλ. στις 14.00΄, 14.40΄, 15.30΄, ή στις 16.15΄, με την προϋπόθεση ότι θα έχει κατατεθεί κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα στην Αίτηση-Δήλωση Γονέων και Κηδεμόνων.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 8 Ιουνίου το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω συνδικαλιστικής άδειας των εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: